In Anunțuri

POSTUL: Expert consilier monitorizare implementare ajutor de minimis

POSTUL: Expert consilier monitorizare implementare ajutor de minimis

Denumirea postului/ Cod COR/ – Consultant in management/263107 cu rol de Expert consilier monitorizare implementare ajutor de minimis.

Tipul postului: Post vacant.

Perioada: determinate.

Durata: 14 luni.

Norma de lucru: 4 ore/zi.

Localizare: București și Alba Iulia – Vințu de Jos.

Cerințe:

Studii: Studii superioare de lunga durata.

Vechime minima in specialitate: minim 5 ani in specialitate si minim 3 ani in implementarea proiectelor POSDRU.

Ce căutăm?

O persoană care să realizeze activitatea de monitorizare și evaluare a datelor furnizate de beneficiarii ajutorului de minimis și efectuare vizite la fața locului la firmele nou înființate în vederea verificării realității datelor furnizate.

Ce vei face?

  • Verificarea: menținerii locurilor de muncă create, menținerii functionalității echipamentelor achiziționate, nivelului veniturilor și cheltuielilor, capacității de a asigura fluxul de numerar necesar desfășurării activității, capacității de a realiza profit din activitatea prestată, realizarea de venituri prin exploatarea afacerii, dezvoltarea afacerii, capacitatea de a realiza profit, valorii adăugate generate de firma nou înființată la nivel local.
  • Verificarea tehnico-financiară a solicitărilor de plată a noilor antreprenori către administratorul schemei de minimis.
  • Monitorizarea prin vizite la fața locului.
  • Acordarea consultanței la întocmirea solicitărilor de plată pentru decontarea sumelor aferente implementării afacerilor.
  • Verificarea cheltuielilor efectuate și a conformității acestora cu planul de afaceri câștigător.

Ce oferim?

Oportunitatea de dezvoltare profesională în cadrul unei echipe dinamice în domeniul implementării proiectelor finanțate FSE.

Condiții optime de lucru. Salariu atractiv.

Așteptăm cu interes C.V.-ul tău, în format Europass la adresa de e-mail office@aevb.ro, până în data de 20.05.2019. Selecția se va face în urma analizei CV-urilor și a participării la interviu a candidaților compatibili cu cerințele din anunț. Angajarea se face după aprobarea notificării pe post de către OIRPOSDRU Centru.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0757.577.149 – Mihaela STANCU.

Recent Posts

Leave a Comment

%d bloggers like this: